Espanyol
Esports Futbol 20/03/2011

Un Espanyol amb Osvaldo i sense Callejón vol consolidar la plaça europea a la Rosaleda

El retorn d'Osvaldo centrarà l'atenció d'un equip que haurà d'improvisar per suplir les importants baixes de Callejón i Javi Márquez contra el Màlaga i que confia a esgarrepar punts importants en una jornada en què els rivals directes per les places europees s'enfronten entre ells

Natalia Arroyo
2 min
Osvaldo celebra el gol aconseguit contra el Saragossa.

BarcelonaManuel Pellegrini va debutar com a tècnic del Màlaga a Cornellà-El Prat. D'això fa una volta. Aleshores el Màlaga era cuer amb set punts, a dos de la salvació i divuit jornades després, els andalusos segueixen ocupant la darrera posició de la classificació, amb 26 punts, a tres dels llocs que eviten el descens.

L'Espanyol ha perdut part del factor sorpresa d'aquelles primeres deu jornades de lliga, però segueix ocupant la zona alta i creu fermament en Europa. Hi creu ara més que fa una volta, de fet. Els periquitos visiten La Rosaleda amb l'objectiu de sumar tres punts que els consolidin en la cinquena posició, i mirant de reüll què fan els seus rivals directes, que s'enfrontaran entre ells (avui a les 19h, Athletic-Vila-real i a les 21 h, València-Sevilla).

Pochettino no podrà comptar amb Jose Callejón, l'únic jugador de la plantilla que ho ha jugat absolutament tot en lliga aquesta temporada. Titular en 28 partits, es perdrà el partit contra el Màlaga per acumulació de targetes. Tampoc hi seran Forlín, Duscher i Javi Márquez, lesionats. El tècnic blanc-i-blau, però, recupera Osvaldo, Sergio García i Amat. L'argentí, però, torna a tenir problemes per a construir un mig del camp prou equilibrat. És possible que reubiqui Verdú, fent-lo recular al doble pivot, deixant la mitjapunta per a Luis García i alineant en el mateix onze a tres referències ofensives com Osvaldo, Sergio García i Álvaro.

L'altra opció, menys ofensiva és situar Chica de lateral dret i avançar la posició de Javi López per deixar algun cartutx en atac a la banqueta, per si s'ha de revolucionar el partit. Treure de sortida els joves Thievy o Eric López no sembla probable, com tampoc un canvi de sistema adaptat als jugadors disponibles.

El Màlaga, per la seva part, té les baixes de Julio Baptista, lesionat del genoll, i del porter Rubén, però recupera el central Demichelis i Jesús Gámez. Tots dos tornaran a l'onze titular.

Màlaga: Caballero; Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu; Portillo, Recio, Apoño, Duda; Fernández i Rondón

Espanyol: Kameni; Javi López, Amat, Galán, David García; Baena, Verdú; Luis García, Sergio García, Álvaro i Osvaldo

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc)

Estadi i hora: La Rosaleda, 17.00 hores

stats