Espanyol
Esports Futbol 06/03/2011

Un Espanyol en quadre visita el Llevant amb el suport de 1.800 espectadors

Amb les baixes de Javi Márquez i Baena, Verdú podria veure's obligat a forçar per jugar contra el Llevant, mentre que tampoc està al cent per cent Kameni. Els que sí que hi seran, entregats al màxim, seran els 1.800 periquitos desplaçats

Natalia Arroyo
2 min
Jugadors de l'Espanyol celebrant el gol d'Álvaro. Foto: reuters

BarcelonaMauricio Pochettino no vol ser negatiu. Ni tan sols rodejat de lesions i imprevistos. Ni tan sols sabent que haurà de jugar sense Javi Márquez, potser el seu home més determinant al mig del camp (sense qui l'Espanyol només perd). Ni tan sols tenint titulars de la plantilla com Kameni i Verdú sense estar al cent per cent. Ni tan sols havent de completar la llista de convocats amb sis homes del planter.

La situació frega el drama per alinear un onze de garanties al Ciutat de València, però els blanc-i-blaus treuen pit d’anar cinquens tot i les baixes i preparen el duel contra el Llevant amb la mateixa ambició de sempre, tal com va avisar ahir Pochettino.

Qui té més ambició en aquest desplaçament a Llevant és l'afició, que viatjarà en massa a donar suport al seu equip. El club, La Curva i la Federació Catalana de Penyes han organitzat un viatge que durà a 1.800 seguidors periquitos al Ciutat de València, mobilitzats en 25 autocars. Aquest serà la primera gran caravana periquita de la temporada.

Fins a quin punt serà determinant? És una incògnita. Però el tòpic de ser el jugador número dotze potser guanya sentit en partits com els d'avui, per contribuir a fer més lleugeres les cames pesades dels futbolistes tocats. “L’afició juga un paper important per a nosaltres. Esperem fer un bon partit i si des de fora ens poden ajudar a tenir un plus, molt millor”, va dir ahir Pochettino. L'argentí, però, està més preocupat per imaginar-se l'onze, en funció de l'estat físic de Verdú, Kameni i els defenses Galán i Chica.

El Llevant de Luis García, per la seva banda, té els dubtes de Juanfran, amb problemes musculars, i Caicedo, tocat al genoll, que no van entrenar-se amb el grup en la darrera sessió però sí que van entrar a la llista de convocats. Les absències segures seran les de Sergio González i Gorka Larrea al mig del camp, per lesió.

Llevant: Munúa; Javi Venta, Ballesteros, Del Horno, Nano; Xavi Torres, Pallardó; Valdo, Juanlu, Xisco Muñoz, Stuani. Entrenador: Luis García

Espanyol: Cristian; Chica, Amat, Galán, Javi López; Duscher, Verdú; Callejón, Luis García, Sergio García; Álvaro Vázquez.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (col·legi basc)

Hora i lloc: 17.00h, PPV, al Ciutat de València.

stats