Espanyol
Esports Futbol 16/02/2011

Pochettino: "Vam córrer més que el Madrid però si tens la pilota sembla que siguis menys agressiu"

L'argentí ha hagut d'aportar tranquil·litat a l'entorn periquito després de tres derrotes, assegurant que l'equip, tot i ser jove, "està convençut de la línia de treball" que s'ha de seguir i "anirà a mort"

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino protesta una falta sobre Javi Márquez.

BarcelonaPochettino ha hagut de sortir al pas dels comentaris que critiquen la intensitat de l'Espanyol diumenge contra el Madrid desmentint que els seus homes juguin amb més o menys ganes que contra el Barça. "És fals que el nostre equip no surti intens. Vam córrer molt més que el Madrid. Si tens la possessió el 68% del temps, pot semblar que ets menys agressiu. Contra el Barça, vam tenir menys la pilota i ens va tocar jugar diferent", ha explicat.

Sobre el partit de l'Osasuna i la recent contractació de Mendilíbar com a entrenador de l'equip, susbtituint Camacho, Pochettino no ha sabut valorar si serà bo o dolent per a l'Espanyol. "En funció del resultat, podrem dir si el canvi ens afavoreix, o no".

Ara les referències de l'Osasuna són difícils de trobar per desxifrar com jugaran al Reyno de Navarra, però l'Espanyol "treballa per copsar els aspectes que transmet Mendilíbar als seus equips".

La ratxa negativa de resultats preocupa l'afició. Però Pochettino està tranquil. "Amb joventut i sense, hem perdut. Amb un equip experimentat fa dues temporades, erem en llocs de descens. Amb joves i amb lesions, ara som a dalt. Tots els equips tenen ratxes", ha comentat. "Hem perdut tres partits, però s'ha de mirar en quines circumstàncies i contra quins rivals. És la meva tasca fer una valoració més profunda, deixar de banda el resultat i veure què està passant. Tenim una línia, un projecte, una idea, i continuarem endavant. No ens n'apartarem per això".

L'ambient a la plantilla també és molt bo, assegura. "Els jugadors han respost bé a les xerrades d'aquests dies. Hi ha una conjunció bona entre els més joves i els que tenen més experiència i l'equip no té cap dubte del que estem fent".

I, novament, ha tancat el debat de si l'equip és massa jove o no. "És normal que aquests jugadors hagin de competir i equivocar-se i això ho han d'arxivar al seu disc dur per millorar. Anirem a mort amb aquest grup, perquè té moltes coses dins que no s'han vist, encara n'ha de treure de molt bones".

stats