Espanyol
Esports Futbol 22/01/2011

Pochettino: "És un error donar per fet tots els rumors sobre Víctor Ruíz"

L'entrenador de l'Espanyol no ha volgut aclarir si el central jugarà o no contra el Getafe, un rival "difícil", però ha assumit amb naturalitat que viatgi

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant AdriàPochettino ha hagut d'explicar quines conseqüències té que Víctor Ruíz hagi entrat a la llista de convocats. "Està a disposició del grup i no és una gran novetat que estigui entre els convocats, malgrat s'hagi parlat molt entre setmana. Ell està tranquil i tothom ho està i, per tant, viatja".

El tècnic ha reflexionat sobre la capacitat del futbolista de no desconcentrar-se pels constants rumors de la seva sortida. "És un noi jove i està vivint per primera vegada aquest tipus de situacions. Però és intel·ligent i calmat, com tots els jugadors que tenim i confio que no tindrà cap problema per centrar-se en el que interessa, que és el partit del Getafe. Està implicat i ho farà bé".

Si viatja, sembla evident que ha de jugar, li han comentat. "No donguem res per fet. No se sap què hi ha de cert en tot el què s'està pùblicant. El més important és que jo veig als jugadors molt centrats en el partit de demà". Pochettino ha afegit que "el que ha fet que aquest equip sigui fort és anar partit a partit i no pensar a llarg termini i en aquest sentit, només hem de parlar i pensar en el Getafe".

Sobre el partit, l'argentí s'espera "un rival ferit i que juga molt bé a futbol". "Serà un partit complicat. El Getafe serà un rival important, que proposa un bon joc i que, malgrat el mal resultat del darrer dia, sortirà amb ganes i certa ràbia per refer-se". L'Espanyol, ha dit, plantejarà "un partit de molta lluita i tensió". "Som dos rivals molt similars", ha sentenciat.

La possessió de la pilota serà determinant per decidir qui domina entre Getafe i Espanyol. "Serà la clau del partit. Esperem que poguem tenir més temps la pilota que ells i trepitjar molt l'àrea rival i materialitzar les ocasions que tinguem".

Li molesta a Pochettino que qualsevol futbolista que destaqui, marxi quan un gran club ve amb una bona oferta econòmica? "Conec la problemàtica del club i entenc totes les parts, tant la de l'aficionat, del jugador, del club... No sóc un entrenador normal, com ho seria en una altra institució, i porto gairebé 17 anys a l'Espanyol i assumeixo amb naturalitat aquests fets".

"Passi el que passi amb Víctor Ruíz, la nostra prioritat serà mirar al planter", ha aclarit, tallant qualsevol rumor a una possible cessió d'algun jugador o un fitxatge al mercat d'hivern. Per acabar, li han preguntat quin futur li augura al central de Sant Feliu. "Ja és un gran central. De fet, està a l'Espanyol perquè és un gran futbolista. Com amb tots els nostres jugadors, desitjo que arribi molt lluny".

stats