Espanyol
Esports Futbol 09/02/2011

Pochettino: "Contra el Madrid serà un partit d'anada i tornada"

L'argentí també ha dit que creu en la capacitat de l'àrbitre, Mateu Lahoz, d'abstraure's de la pressió que ve de Madrid i que el seu estil de "deixar jugar" li "agrada molt"

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino dóna ordres a la banda amb Juan Carlos Garrido de fons.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol ha parlat de com preveu el partit contra el seu proper rival, el Reial Madrid, i ha deixat clar que serà un partit en què l'Espanyol haurà "de fregar un nivell molt alt de perfecció" per sumar la victòria. "En el futbol tot és possible i amb treball i il·lusió es poden contrarestar els milions del seu pressupost. Anirem a mort per aconseguir els tres punts", ha sentenciat.

Pochettino ha reconegut que s'espera un "partit d'anada i tornada" perquè "tots dos equips tenim aquest perfil". "El Madrid és així i nosaltres també som d'anar a totes. No anem a mitges, i ells tampoc", ha sentenciat. Sobre com aturar Cristiano Ronaldo, el tècnic ha deixat clar que no farà res especial per centrar l'atenció en el portuguès, tot i que l'intentaran "controlar bé", però sense descuidar "la resta de l'equip, perquè el Madrid té molts altres futbolistes interessants i perillosos".

Un altre dels focus de la roda de premsa ha estat la figura de Mateu Lahoz, l'àrbitre valencià que xiularà el partit de diumenge a Cornellà-El Prat. Pochettino creu que el col·legiat "serà imparcial", més enllà de si estarà "més encertat o menys", i que no estarà "condicionat pel que es parla durant la setmana". L'estil d'arbitratge de Lahoz "agrada molt" a Pochettino, perquè "el futbol és un esport de contacte i de vegades se'ns oblida que han d'haver-hi cops i ell és un àrbitre que deixa jugar, que dóna continuïtat al joc i això és molt bo per als jugadors, entrenadors i espectadors".

stats