Espanyol
Esports Futbol 12/02/2011

Raúl Baena: "Per a mi, Cristiano i Iniesta són els millors jugadors del món"

L'exblaugrana ha insistit que és una opinió personal i que Cristiano "és el jugador més complet" que hi ha actualment i que està un "esglaó per sobre de la resta"

Natalia Arroyo
1 min
Baena, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià del BesósAquestes declaracions les ha fet el futbolista mentre explicava els perills del Reial Madrid. "El Madrid té jugadors de qualitat en totes les línies", ha avisat, abans que l'Espanyol rebi l'equip blanc demà en lliga. I ha advertit també que l'equip haurà de "vigilar amb tot el Madrid", no només en el davanter portuguès, "encara que Cristiano estigui un esglaó per sobre que la resta".

I ha sigut estirant aquesta declaració quan l'andalús ha dit això: "Cristiano és el millor futbolista actualment, és el més complet". Millor que Messi, Iniesta i Xavi?, li han preguntat: "Per a mi sí, Cristiano i Iniesta són els millors".

De seguida, però, ha reorientat l'atenció cap al partit que els ocupa, recordant que el Madrid no vindrà amb més ganes que altres cops per necessitar sumar i seguir el ritme del Barça. "El Madrid vindrà sempre a guanyar", però també l'Espanyol "té molta il·lusió per guanyar, perquè el prestigi del rival és un plus de motivació".

Baena ha reconegut que, com ja va dir Luis García, el Madrid és un equip que "no necessita elaborar massa les seves jugades i amb poc et crea perill", però que l'Espanyol "jugarà sense por, sent fidel a la filosofia de joc" que els fa estar en llocs europeus. "Hem treballat tots els aspectes del joc que poden ajudar-nos a controlar els contraatacs del Madrid", ha dit, sense desvetllar més detalls de si serà ell, o el seu company Duscher, el que ocupi el doble pivot juntament amb Javi Márquez.

stats