Espanyol
Esports Futbol 15/04/2011

Javi Márquez: "Les sensacions són bones i la meva intenció és jugar"

El migcampista ha assegurat que ja ha superat pràcticament la lesió al turmell esquerre, després de dos dies entrenant-se amb la resta dels seus companys i la intenció és disputar el partit de diumenge contra l'Atlètic

Redacció / Efe
1 min
Javi Márquez en una roda de premsa.

BarcelonaJavi Márquez ha dit avui en roda de premsa que es troba millor de les molèsties al turmell i que confia en arribar a temps per jugar contra l'Atlètic. "Les sensacions són bones i espero estar disponible per diumenge. En moments puntuals tinc algunes molèsties però estic bastant millor respecte a dies anteriors. He estat dues sessions exercitant-me amb la resta del grup i la idea que tinc és jugar", ha apuntat el migcampista català.

El del planter, de tota manera, espera que en cas de jugar no tornin els problemes: "No vull que passi com en situacions anteriors que s'inflama la zona i hem de parar una altra vegada. Però això és una cosa que no se sabrà mai, igual em donen un altre cop al mateix lloc. A partir de diumenge veurem com estic".

Sobre el partit contra l'Atlètic de Madrid, Javi Márquez ha destacat la importància de guanyar "un rival directe". El partit d'anada al Vicente Calderón va donar "molta moral a l'equip" i ara l'Espanyol podria aprofitar la victòria per "assaborir un bon triomf i tornar a entrar en posicions europees".

El migcampista ha advertit del perill de l'Atlètic: "Hem de gestionar bé les possessions i intentar que els seus jugadors d'atac tinguin la pilota tan poc com es pugui. Els posarem les coses molt difícils al rival i som optimistes, durant tota la temporada hem estat forts a casa i volem ser-ho de nou".

stats