Espanyol
Esports Futbol 20/03/2011

Pellegrini: "Hem fet un partit molt complet"

Manuel Pellegrini ha assegurat que avui el seu Màlaga ha demostrat que no "és inferior a cap rival" i que la mala ratxa de resultats no és un problema "de capacitat sinó d'ansietat"

Redacció / Efe
1 min
El tècnic del Màlaga Manuel Pellegrini durant el matx contra l'Espanyol.

MàlagaL'entrenador del Màlaga, Manuel Pellegrini, s'ha mostrat satisfet i "molt content" per la victòria del seu equip amb l'Espanyol (2-0), en un partit que el tècnic ha valorat com a "molt complet". El seu equip ha tingut "un bon funcionament, molt concentrat".

"El triomf de la setmana passada va ser molt important i avui hem tingut la tranquil·litat de fer dos gols i generar quatre o cinc ocasions amb grans intervencions de Kameni, i això dóna tranquil·litat", ha argumentat Pellegrini.

A més, ha considerat "molt important" poder treballar els propers quinze dies "amb la il·lusió que l'equip va cap amunt", si bé ha assegurat que "l'aturada és igual per a tots i no afectarà" més al rendiment dels seus jugadors que als de la resta d'equips.

Finalment, ha incidit que el Màlaga "no està sent inferior a cap adversari en la segona volta, a excepció del Reial Madrid", per la qual cosa creu que la mala ratxa passada "no era un problema de capacitat, sinó d'ansietat", ha conclòs Pellegrini.

stats