Espanyol
Esports Futbol 10/12/2010

Verdú: "Jugaré allà on em digui l'entrenador i sortirem a buscar el partit"

Davant les baixes de Baena i Javi Márquez, sancionats, el migcampista apunta a ser la parella de Duscher al doble pivot, tot i que el millor rendiment li ha arribat jugant més avançat, a la mitja punta

Natalia Arroyo
1 min
Joan Verdú lluitant amb Ujfalusi

Sant AdriàJugar a San Mamés sense pensar en el derbi "és una obligació", ha dit Verdú. "És el primer partit que tenim, i no podem pensar en el Barça". No vol atendre a les estadístiques que diuen que fa 10 anys que l'Espanyol no guanya allà. "És un bon moment per trencar aquesta xifra". L'equip, assegura que "intentarà contrarrestar el joc directe de l'Athlètic i les segones jugades, el gran perill, mantenint la nostra identitat i tenint la pilota".

La Catedral és un camp que li agrada al migcampista. "A mi em motiva molt, és un camp intens. Tant de bo que poguem treure quelcom de positiu". Davant les opcions de jugar al doble pivot, assegura que encara no sap on jugarà. "Faré allò que em digui el míster, però encara no ha parlat amb mi per dir-me si jugo i on". Està en un bon moment, però espera "que encara quedin de millors per venir". "La bona dinàmica de l'equip ajuda a fer-ho bé individualment".

S'ha d'anar partit a partit. "Des que vaig arribar sé que aquest equip està capacitat per lluitar per moltes més coses que per la permanència. Si l'afició vol somiar en Europa, que ho faci. Hem de mantenir aquesta il·lusió". Les darreres victòries han donat confiança, sobretot la recent victòria com a visitant davant l'Atlètic de Madrid al Calderón. "Ens dóna moral per sortir a guanyar qualsevol partit".

stats