Espanyol
Esports Futbol 03/09/2011

Una estàtua de bronze i de 4'5 metres homenatjarà l'afició de l'Espanyol

Els aficionats que ho vulguin podran contribuir al projecte aportant 100 euros, i el seu nom quedarà gravat en una placa al costat de l'estàtua

Efe
2 min
L'afició vol empènyer un Espanyol en quadre

BarcelonaL'Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del club (FCPE) tenen previst construir per a la propera temporada una estàtua de bronze de 4'5 metres d'alçada en homenatge a l'afició blanc-i-blava, un projecte que tindrà un cost total de 80.000 euros.

L'artista Sió serà l'encarregada de tirar endavant aquest projecte, on apareixeran un pare amb el seu fill al coll, amb una bufanda, el seu avi i la seva filla. Els aficionats que ho vulguin podran contribuir a costejar l'estàtua –amb una donació de 100 euros– i podran veure el seu nom inscrit en una placa que serà col·locada al costat de l'obra de bronze. El club i la FCPE preveuen donacions d'empreses i penyes.

D'altra banda, la FCPE ha realitzat aquest dissabte un homenatge a l'expresident Dani Sánchez Llibre a l'estadi de Cornellà-El Prat. A l'acte s'han repassat els millors moments dels seus 14 anys de mandat, il·lustrats amb fotografies, i amb la presència d'un centenar de penyistes.

"Moltes gràcies a tots per aquest homenatge, no sé si m'ho mereixo tant, la veritat. Ens ho hem passat bé durant aquest temps. Ara a casa haurem de fer obres per veure on posem tants objectes. En aquests 14 anys hem tingut moments de tot i espero que en els propers el club vagi amunt", ha dit el que va ser màxim dirigent del club.

Dani Sánchez Llibre ha demanat un "favor" a l'afició: "Espero que tot el suport que m'heu donat a mi, també li doneu a Ramon Condal –actual president– i també que d'aquí a uns anys l'homenatge que li facin sigui molt més gran. Segur que patirem, però també segur que sortirem endavant".

Condal, per la seva banda, ha insistit en la importància de Sánchez Llibre: "Espero que no desapareixi mai i que sempre estigui al nostre costat. Treballaré a mort per aquest club, confieu en mi. Si no comencem bé una Lliga no ens hem de desanimar, volem que el planter triomfi i lluitarem".

stats