Espanyol
Esports Futbol 19/11/2011

Quatre jugadors el filial de l'Espanyol entren a la convocatòria pel partit al camp de la Reial Societat

Thievy, Albert Canal, Víctor Álvarez i Cristian Gómez, entren a la llista de 19 homes on no hi són els lesionats J. López, Pandiani i J. Márquez; ni el sancionat Forlín

Ara
1 min
Thievy, en una jugada de la Copa Catalunya / JOMA GARCIA

BarcelonaMauricio Pochettino ha convocat quatre jugadors del filial pel partit que l'Espanyol juga aquest diumenge al camp de la Reial Societat (Anoeta, 12h). El tècnic blanc-i-blau ha convocat fins a 19 futbolistes per aquest enfrontament, i n'haurà de descartar un abans del seu inici.

Les diferents baixes al primer equip han obligat Pochettino a convocar diversos futbolistes del filial. Thievy es manté a la llista, mentre que són novetat els defenses Albert Canal i Víctor Álvarez i el migcampista Cristian Gómez.

Respecte a l'última convocatòria causen baixa Javi López i Walter Pandiani, que s'han quedat fora per molèsties físiques, i Juan Forlín, que complirà un partit de sanció. Segueix sense entrar en la llista Javi Márquez, que es queda fora per les seves molèsties al turmell.

La llista completa és: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro Vázquez, Sergio García, Verdú, Romaric, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Weiss, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Víctor Álvarez, Cristian Gómez, Canal i Thievy.

L'expedició blanc-i-blava marxa aquest dissabte a la tarda a Bilbao en avió, i des de l'aeroport es traslladarà per carretera a Sant Sebastià.

Els jugadors i cos tècnic tornaran el diumenge després del partit. Dilluns, jornada de descans i dimarts tornada als entrenaments a partir de les 10.30 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià a porta oberta, segons ha informat el club.

stats