ESPANYOL
Esports Futbol 05/02/2011

Pochettino, "Hem de fer anàlisi, reflexionar i entendre que a Primera certes situacions les pagues cares"

Mauricio Pochettino ha reconegut en la roda de premsa posterior al partit que s'han comès errors que a Primera Divisió no es poden cometre i s'han de corregir

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaLa roda de premsa de Pochettino no ha deixat titulars, però hi ha alguna frase de l'entrenador del primer equip de l'Espanyol que cal destacar.

El tècnic argentí ha posat èmfasi als primers gols de l'Almeria: "Les tres ocasions que ha tingut l'Almeria a la primera part han estat gol i les nostres dues o tres han anat fora. Aquí està la diferència".

Segons Pochettino, l'Espanyol "ha sortit amb intensitat en els primers minuts, però el gol al minut 4 ha estat un cop molt dur. Si la primera jugada acaba en gol és molt difícil recompondre's" i ha destacat que "tot sempre serveix d'estímul. Ningú no està content, hem de fer anàlisi, reflexionar i entendre que a Primera certes situacions les pagues cares".

Més tard, l'entrenador s'ha enfadat amb la pregunta d'un periodista que era a la sala i ha respòs amb contundència: "Quan dic treballar, treballem tots els aspectes. No em traieu coses de context. No focalitzo els errors sobre ningú", i ha matisat que no volia donar les culpes a la seva defensa.

stats