ESPANYOL
Esports Futbol 13/03/2011

Victòria importantíssima de l'Espanyol a Cornellà per seguir somniant amb Europa (2-0)

El primer gol blanc-i-blau l'ha marcat Iván Alonso i el català Verdú ha sentenciat amb un xut creuat que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Aranzubia

Adrià Soldevila
Raúl Baena.

BarcelonaEl partit ha començat a les 17 h amb una bona entrada a l'estadi de Cornellà-El Prat. Al minut 2, Luis García ha disposat d'una falta llunyana, però el seu xut ha marxat desviat a l'esquerra de la porteria d'Aranzubia, llepant el pal, en el que ha estat l'ocasió més clara en els primers 35 minuts. També ha tingut una oportunitat el Deportivo, però el xut de Juan Rodríguez ha marxat molt elevat per sobre el travesser de la porteria espanyolista. Ja al 38', Baena ha disposat d'una clara oportunitat en una pilota dividida dins l'àrea petita, però el seu remat s'ha estavellat a la xarxa lateral, desaprofitant una opció magnífica per marcar el primer gol del partit. Al minut 41 del partit, una entrada de Pablo Álvarez sobre Javi Márquez ha suposat la segona targeta groga pel migcampista del Deportivo i la consegüent expulsió.

La segona part ha començat amb una clara ocasió per Joan Verdú. Després de fer un barret, ha xutat ras amb la cama esquerra, però Aranzubia ha pogut blocar. Al minut 10, Iván Alonso ha disposat de l'oportunitat més clara del partit quan, després d'una assistència de Callejón, ha rematat sol davant el porter visitant, però li ha rematat al cos i la defensa ha pogut refusar. Al minut 61, una centrada de David Garcia ha estat rematada de cap per Iván Alonso i, aquest cop sí, l'uruguaià ha aconseguit el primer gol del conjunt blanc-i-blau. Al 80', Joan Verdú ha sentenciat el partit amb un magnífic remat des del vèrtex de l'àrea, que ha entrat per l'escaire de la porteria i ha fet així el segon gol espanyolista. El canterà Thievy ha debutat a falta de 3 minuts pel final del partit, però no ha fet cap intervenció destacable al partit, que ha acabat amb victòria de l'Espanyol, que segueix amb opcions reals de disputar l'Europa League de la temporada vinent.

Espanyol: Kameni; Javi López, Forlin, Galan, David Garcia; Baena, J.Márquez; Luis García, Verdú, Callejon i Álvaro.

Deportivo: Aranzubia; Laure, Lopo, Aythami, Morel; A.Tomás, J.Rodríguez, Pablo Alvarez, Míchel, Desmarets i Adrian.