Espanyol
Esports Futbol 13/07/2011

Condal: “Estreno càrrec, però no casa ni colors”

El nou president ha explicat que aquest dia en què ha sigut escollit president de l'Espanyol ha sigut el més feliç de la seva vida

Nuria Garcia
1 min
Ramon Condal, després de la reunió del Consell.

Cornellà de LlobregatRamon Condal és un home feliç. Després de prendre el relleu de Dani Sánchez Llibre al capdavant del consell d'administració de l'Espanyol, va dir que havia viscut “el dia més feliç de la seva vida”.

“Estreno càrrec, però no casa ni colors. Tinc ganes de començar a treballar. Espero que els consellers que m'acompanyaran comencin a treballar amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes que jo”, va afirmar, a la vegada que anunciava que treballaria amb intensitat. “Jo a la vida he aconseguit moltes coses amb treball”.

Condal espera que “en cinc o sis anys l'Espanyol sigui on ha de ser, on li toca: a fora i sanejat, perquè si no el sanegem tindrem sorpreses”, i s'ha marcat dues fites importants: “Voldria arribar als 40.000 socis i guanyar alguna Copa del Rei o entrar a Europa, que és l'objectiu que ens hem marcat”.

A més, també ha volgut tenir unes paraules per a l'altre candidat, Román Escuer, a qui ha obert les portes per a una possible col·laboració amb la intenció de treballar per al bé comú de club.

Per últim, referint-se al futur d'alguns jugadors, Condal ha apuntat: “Ara hem de pensar que el més important és el tema esportiu, però si un club paga la clàusula d'Osvaldo, nosaltres no podrem fer-hi res”.

stats