Espanyol
Esports Futbol 27/07/2011

L'himne camufla els xiulets a Trias

Els periquitos que han assistit al camp han rebut Trias amb una forta escridassada, i l'han acomiadat de la mateixa manera quan ha baixat a la gespa per entregar el torfeu

Natalia Arroyo
1 min
El president de l'Espanyol Ramon Condal i Xavier Trias s'han trobat a la presentació del Ciutat de Barcelona

Cornellà el LlobregatUn dels moments més esperats del 37è Trofeu Ciutat de Barcelona era l'entrada de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a l'estadi de Cornellà-El Prat. El seu comentari que considerava que ser periquito "era una desgràcia" ha generat molta polèmica en l'entorn blanc-i-blau, que ha rebut Trias amb una forta xiulada.

En un primer moment, els crits han quedat eclipsats pel fort volum de la megafonia. Trias ha sortit a la llotja just quan sonava una de les cançons prèvies al partit, que s'ha enllaçat amb l'himne periquito. Els seguidors de l'Espanyol, però, han allargat l'escridassada per fer-se sentir quan ha deixat de sonar la música, per demostrar a l'alcalde el seu malestar.

Abans del primer minut de joc, un sector de la Curva Jove li ha dedicat un càntic per insultar-lo. Un cop ha rodat la pilota, però, l'afició s'ha centrat en el joc i s'ha oblidat de la polèmica amb el polític.

I quan el partit ha acabat i l'alcalde ha baixat a la gespa per fer l'entrega del trofeu, el públic l'ha tornat a escridassar amb força.

stats