Espanyol
Esports Futbol 04/08/2011

Javi López: "Em fa molta il·lusió jugar per primer cop al Sánchez Pizjuán"

El jugador sevillà de l'Espanyol afronta el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta amb "una il·lusió enorme" per jugar a la seva "terra" i amb la seva "família donant-me suport"

Redacció
1 min
Javi López condueix una pilota.

BarcelonaJavi López serà un dels futbolistes més emocionats en el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta, que avui enfrontarà l'Espanyol contra el Sevilla a les 22.00 hores (TV3) al Sánchez Pizjuán. I és que al sevillà, el fet jugar a l'estadi del Sevilla li fa una il·lusió especial, perquè no ho ha fet mai. "Se'm posen els pèls de punta només de pensar-hi".

"Mai no he jugat ni al Sánchez Pizjuán ni al Benito Villamarín i em fa una il·lusió enorme. Seré a la meva terra, a casa meva i hi haurà tots els meus amics i la meva família donant-me suport", ha destacat el jugador del planter blanc-i-blau, que ha recordat la possible calor que hauran de suportar els dos conjunts sobre la gespa.

Javi López ha assegurat que el Sevilla serà una bona prova per a l'equip, que continua treballant per preparar bé el començament de la Lliga: "Durant l'any també hem d'enfrontar-nos-hi a la Lliga i ja sabem la qualitat que tenen els seus futbolistes. És un equip que té un alt nivell sempre. Estic convençut que serà un partit bonic de veure", ha dit.

L'andalús ha insistit en l'emotivitat del partit, en memòria d'Antonio Puerta i també del jugador periquito mort fa gairebé dos anys, Daniel Jarque. "Més enllà del resultat, servirà per dedicar-lo a tots dos. Eren exemples i capitans dels seus equips; el partit serà per a ells", ha subratllat.

stats