ESPANYOL
Esports Futbol 29/11/2011

Javi Márquez evoluciona favorablement i se suma a la sessió de grup

El jugador s'ha exercitat aquest dimarts amb els seus companys i sembla que comença a deixar enrere les molèsties al turmell esquerre que pateix des del partit contra el Betis

Efe
1 min
Javi Márquez, el primer per l'esquerra, ja s'ha entrenat amb els seus companys.

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol Javi Márquez evoluciona favorablement de les molèsties al turmell esquerre, i aquest dimarts s'ha exercitat amb la resta dels seus companys, tot i que encara no ha rebut l'alta, segons les últimes informacions dels serveis mèdics del club.

El jugador del planter va patir un traumatisme durant el partit de la 10a jornada davant el Betis en la mateixa zona que tants problemes li va causar la temporada passada.

El català va visitar la setmana passada els doctors Del Prado i Ripoll, a Múrcia, i van decidir continuar amb tractament conservador, encara que si no millora aquesta setmana no descarten que el jugador espanyolista passi pel quiròfan.

El davanter Sergio García, per la seva banda, també ha mostrat un progrés esperançador de l'elongació en el recte anterior de la cama dreta que va patir en el partit contra la Reial Societat.

Finalment, el davanter uruguaià Walter Pandiani, amb molèsties al quàdriceps de la cama dreta, el lateral dret Javi López, amb dolor després d'una contusió òssia en el peroné esquerre, i el migcampista Juan Albín, operat al setembre d'una lesió en el recte anterior dret amb afectació del tendó, continuen al marge de l'equip.

stats