Espanyol
Esports Futbol 08/09/2012

Collet: "El Consell de l'Espanyol està tranquil, l'equip sortirà endavant"

El conseller delegat de l'Espanyol és conscient de la "desil·lusió" de l'afició periquita després d'una "ratxa dolenta que no es correspon amb la qualitat de l'equip"

Efe
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

BarcelonaJoan Collet ha assegurat que la directiva manté la calma malgrat les tres derrotes consecutives en Lliga i ha apuntat que "el Consell està tranquil perquè sap que l'equip sortirà endavant, ha estat autèntica mala sort i l'aturada anirà bé per recarregar piles".

Collet és conscient de "la desil·lusió" de l'afició blanc-i-blava. "Ve de la temporada passada, però a més sembla que els periquitos tenim aquest caràcter negatiu, pessimista i alarmista. Si els partits haguessin acabat a la mitja part tindríem molts més punts", ha comentat en to distès a Catalunya Ràdio.

En aquest sentit, el mandatari ha explicat la pèrdua "de més de 4.000 socis" amb respecte a la temporada passada: "Hi ha moltes causes però la principal és un tema econòmic. Potser alguns no aproven la gestió o estan molestos per no haver anat a Europa. Som un equip de futbol i que entri o no la pilota implica moltes coses".

Collet ha volgut transmetre "un missatge de tranquil·litat" i ha insistit en la seva fe en el projecte de Pochettino. "És més una ratxa dolenta, això no es correspon amb la qualitat de l'equip", ha afegit. El bloc català intentarà trencar aquesta dinàmica diumenge 16 de setembre davant l'Athletic de Bilbao.

Finalment, el conseller delegat ha qualificat de positiva la reunió, forçada i sense previ avís, que una trentena d'aficionats van mantenir dimarts amb el tècnic i els capitans. "No és normal ni molt lògic que es produeixi d'aquesta forma, però va ser una reunió constructiva, sense insults ni violència", ha comentat.

stats