Espanyol
Esports Futbol 10/11/2011

Verdú: "No ens preocupa la falta de gol"

El migcampista de l'Espanyol assegura que l'equip no està preocupat davant "la falta del gol", perquè "es creen ocasions" i únicament falta "estar una mica més encertats"

Efe
1 min
Verdú, en una acció contra el Betis.

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú ha assegurat a la Ciutat Esportiva que la plantilla no està preocupada per "la falta del gol", perquè "es creen ocasions" i únicament falta "estar una mica més encertats".

El conjunt blanc-i-blau, setè en la classificació, suma nou gols a favor. Només el Mallorca (8), Racing (7) i Granada (4) han aconseguit menys gols que els 'periquitos'. De tota manera, els de Mauricio Pochettino són un dels equips que rendibilitzen més els seus gols de tot el campionat.

El català, que ha recordat el bon joc contra el Vila-real, ha destacat la qualitat dels davanters: "A l'equip comptem amb jugadors que tenen molt gol, però cada vegada és més complicat guanyar a Primera. Al futbol això és una cosa que va per ratxes i estic segur que quan entri un arribaran tots els altres".

D'una altra banda, Joan Verdú s'ha mostrat tranquil respecte a la seva possible renovació. "No hi ha novetats en aquest sentit. Hi va haver algun contacte amb la direcció esportiva però no m'han dit res més. De tota manera encara em queda un any i mig de contracte amb l'Espanyol", ha confessat.

stats