Futbol Femení
Esports Futbol 24/03/2011

El directiu de l'Espanyol Josep Ramió dimiteix perquè el Consell vol prescindir del femení

Josep Ramió deixarà de ser el responsable del futbol femení de l'Espanyol després d'haver presentat la seva dimissió al Consell d'Administració per discrepàncies profundes amb la direcció

Natalia Arroyo
1 min
Josep Ramió durant la presentació d'un fitxatge del femení.

BarcelonaSegons fonts properes al conseller, les intencions d'alguns membres del Consell del club de retallar la secció femenina per a la propera temporada, no han agradat Ramió, que posa fi a set anys com a membre de la cúpula del club blanc-i-blau.

Josep Ramió va entrar al Consell d'Administració l'any 2004, apadrinat per l'exvicepresident Claudio Biern. Abans d'arribar al club com a conseller, va ser president de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes (APMAE).

La dimissió de Ramió afecta al procés d'ampliació de capital de l'Espanyol, perquè el president perdrà prop del 1,3% de diners que aportava Ramió.

Justament aquesta setmana, l'Espanyol afronta el que podria ser el partit més important de la temporada, contra el Rayo Vallecano. Una victòria de les d'Óscar Aja deixaria a les periquites molt a prop de l'objectiu d'aquesta temporada, que és jugar la final de la Superlliga. Guanyar el títol permetria la secció jugar la Lliga de Campions.

stats