ESPANYOL
Esports Futbol 19/05/2012

El jutge cita la Cadena Cope per la informació de suposada manipulació de partits

L'Espanyol ha informat que el Jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona ha requerit la Cadena Cope perquè comparegui el 29 de maig a les 9.30 hores

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha informat que el Jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona ha requerit la Cadena Cope perquè comparegui el 29 de maig a les 9.30 hores, "per tal que s'identifiqui la persona que va realitzar les manifestacions relatives a la suposada manipulació de partits", segons assenyala el contingut del comunicat del club remès als mitjans.

En l'emissora es va comentar el passat 30 d'abril que el resultat del partit entre l'Espanyol i l'Sporting estava "sota sospita", el que va motivar gran indignació a l'entitat blanc-i-blava. Aquest requeriment per part de la Justícia a la COPE és el pas previ a la demanda de protecció del dret a l'honor ia la imatge de l'Espanyol que podria presentar el club.

L'Espanyol presenta aquesta demanda contra la cadena de ràdio i també contra el periodista responsable de la informació, Juan Antonio Alcalá. En cas que es conegui la identitat de la suposada font de l'emissora, l'entitat catalana també iniciarà accions judicials contra ella.

"El club vol reiterar de nou l'absoluta voluntat de defensar la imatge i honorabilitat de l'Espanyol, així com el sentiment i l'orgull de tota la seva fidel i exemplar afició, davant els fets de la màxima gravetat que es van produir", ha insistit l'Espanyol.

stats