ESPANYOL
Esports Futbol 16/01/2012

Kameni s'acomiada dels seus excompanys a l'Espanyol

El porter ha passat per la Ciutat Esportiva per recollir les seves pertinences personals i ha aprofitat per saludar els seus ja excompanys i els membres del cos tècnic

Efe
1 min
Carlos Kameni ha passat aquest dilluns per la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsL'exporter de l'Espanyol Carlos Kameni, traspassat al Màlaga, s'ha acomiadat del vestidor i del cos tècnic blanc-i-blau en la seva última visita a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, segons ha informat el club català.

El porter camerunès s'ha desplaçat després a les oficines de l'estadi de Cornellà-El Prat per acomiadar també de diversos dirigents i empleats. L'internacional, després de recollir les seves pertinences i solucionar petits tràmits, posa punt final a set temporades i mitja com a jugador de l'Espanyol.

El futbolista viatjarà en les pròximes hores a Màlaga per incorporar-se a la disciplina de Manuel Pellegrini, tècnic del conjunt andalús. El traspàs llampec del camerunès és el desenllaç a una temporada polèmica, després que el porter acusés el club, a finals de la passada lliga, de falta d'ambició. Des de llavors, l'entrenador Mauricio Pochettino només l'ha convocat per al primer partit de Lliga, però el porter no ha gaudit de cap minut.

stats