Espanyol
Esports Futbol 09/12/2010

Kameni: "Encara queda molt, però ningú ens pot prohibir somiar amb la Champions"

El porter de l'Espanyol ha repassat la seva trajectòria i s'ha mostrat orgullós d'haver assolit 200 partits com a blanc-i-blau: "No m'ho esperava quan vaig arribar el 2004, però em vaig obrir forat amb treball i valentia".

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEn una entrevista publicada a FIFA.com, Carlos Kameni parla de la seva carrera com a futbolista. El Le Havre francès el va descobrir el 1997. Amb la seva selecció, Kameni va guanyar-se un lloc des del començament, i des del seu debut l'any 2000, amb 16 anys, és un fix dels "lleons indomables". No va tenir continuïtat a França, on el Le Havre el va cedir al Saint Ettiene. "Mai em van donar una oportunitat, i això em va fer créixer", diu Kameni.

El salt definitiu li arriba de la mà de Thomas N'Kono, que sí va confiar-hi quan el va fitxar per l'Espanyol el 2004. Va lligar de seguida amb l'afició periquita. Entre els èxits més destacats de Kameni amb l'Espanyol hi ha la Copa del Rei de 2006 i la final de la UEFA –ara Europa League– del 2007. D'ell Fernando Torres va dir que "és el millor porter" amb què s'ha topat.

La temporada actual està sent la més competida per Kameni, que es juga el seu lloc amb Cristian Álvarez. Pochettino no ho considera un dilema, i sí una sort, per tenir dos porters de garanties per triar. Sobre l'actual temporada, el camerunès ha deixat clar que "encara queda molt camí per recórrer, però volem aprofitar l'ocasió que tenim, que ens hem guanyat, ara que estem en llocs de Lliga de Campions". "Hem de seguir així, treballant i esforçant-nos, i no podem allunyar-nos del camí que hem traçat".

stats