Espanyol
Esports Futbol 16/03/2012

El lesionat Raúl Rodríguez s'integra pràcticament al treball de grup

El central evoluciona molt positivament del trencament fibril·lar que va patir contra el Madrid. També s'entrenen a bon ritme Javi Márquez i Albín, que podrien entrar a la convocatòria

Efe
1 min
Khedira defineix davant Dídac i Raúl R. en l'acció del 2-0

Sant Adrià del BesòsRaúl Rodríguez ja s'ha incorporat de forma gairebé completa al treball de la resta dels seus companys. El jugador blanc-i-blau es recupera de forma positiva del seu trencament fibril·lar al múscul semitendinós de la cama dreta, lesió que va patir el 4 de març al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.

La resta de lesionats evoluciona correctament. El porter hispanoargentí Cristian Álvarez va patir un trencament fibril·lar al bessó esquerre el 8 de gener contra el Barcelona, mentre que al migcampista Víctor Sánchez se li va detectar el 20 de febrer una lesió al recte anterior de la cama esquerra.

D'altra banda, el migcampista uruguaià Juan Albín i el migcampista Javi Márquez treballen amb normalitat i podrien entrar en la convocatòria per al pròxim partit contra el Racing de Santander, que tindrà lloc dilluns a les 21.00 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat.

stats