Espanyol
Esports Futbol 02/09/2012

Pochettino: "Ara és quan cal ser més forts i fer un bon diagnòstic"

El tècnic argentí creu que l'equip ha sortit a la segona meitat "condicionat" per les targetes grogues i avisa que, durant la setmana d'aturada de Lliga, s'haurà de treballar per "corregir alguns aspectes" i canviar la dinàmica

Efe
2 min
Mauricio Pochettino demana atenció als seus homes durant l'Espanyol-Llevant

ValènciaMauricio Pochettino ha dit després de perdre 3-2 contra el Llevant (és la tercera derrota consecutiva del campionat) que és ara quan s'ha de ser "més fort" i fer "un bon diagnòstic" dels problemes del seu equip.

"Aquests són moments difícils: tres partits amb derrota i, més enllà que sigui el meu pitjor inici, s'ha d'analitzar", ha assegurat el tècnic argentí.

L'Espanyol, que ha desaprofitat una renda de dos gols amb la qual ha marxat al descans, s'ha vist condicionat, segons el tècnic argentí, per les nombroses amonestacions que ha patit en la primera part i que han condicionat el seu joc en la segona.

"És difícil explicar el que ha passat, només se m'acut que després d'una grandíssima primera part, l'equip se'n va al descans amb cinc grogues i això condiciona la segona, però no esquivo la responsabilitat de la derrota. A l'equip li ha faltat la intensitat de la primera meitat perquè una nova targeta podia fer que un se n'anés al carrer", ha explicat.

"No m'agrada parlar-ne, però en les tres primeres jornades no hem tingut sort amb les decisions arbitrals. Avui en deu minuts se'ns n'ha anat el partit, després del primer gol d'ells no hem sabut gestionar", ha dit.

Pochettino ha afegit que "el Llevant ha sortit arriscant i, amb el 2-2, el partit estava més per a l'empat que per a la derrota i una altra vegada, en el temps de descompte, se'ns ha escapat".

L'entrenador espanyolista ha incidit en el fet que, davant de la situació en què es queda el seu equip, "un no està tranquil perquè la responsabilitat és gran" i és evident que les coses no surten "de cara". "Haurem d'incidir en alguns aspectes i cal corregir-ho perquè no hi pot haver un canvi tan radical de la primera a la segona part", ha finalitzat.

stats