Espanyol
Esports Futbol 20/01/2012

Pochettino: "Dissabte toca pensar en el Granada, no en els fitxatges"

El tècnic argentí demana centrar l'atenció en el rival en Lliga i no pas en les possibles incorporacions al mercat d'hivern o el partit de Copa de dimarts. "La Copa és molt important, però també ho és la Lliga", ha afirmat

Efe / N. A.
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino, ha assegurat avui que el seu equip està únicament centrat en el pròxim partit de Lliga contra el Granada, un xoc que cataloga com a "molt important" i ha assegurat que "al vestidor no li afecta el possible fitxatge d'un davanter al mercat d'hivern".

De tota manera, el tècnic ha comentat que els seus futbolistes "ho assumeixen amb naturalitat i comprensió perquè hem tingut moltes baixes en atac", en al·lusió a les lesions de Sergio García, Walter Pandiani i Álvaro Vázquez. Però insisteix en què "no és moment de pensar en això, dissabte l'afició ha d'anar a Cornellà pensant només en ajudar-nos a sumar contra el Granada". "Qui ha de parlar de fitxatges és Ramon Planes", ha comentat.

Pochettino ha reconegut que el possible traspàs "estarà condicionat per l'economia del club" i que no descarta que en puguin haver dos o cap.

A nivell estrictament esportiu, Pochettino, que no pensarà en el partit de Copa de dimarts contra el Mirandés, ha destacat el joc del Granada, dissetè en la classificació: "És un equip molt organitzat, que ha donat problemes a molts equips grans. Espera al seu propi camp per sortir al contraatac, i ho fa amb futbolistes verticals i amb molta velocitat".

El tècnic, d'una altra banda, ha apuntat que durant aquesta setmana l'equip s'ha recuperat de la càrrega i l'"estrès" després d'un calendari ajustat amb els partits de Copa i Lliga. "Hem tractat que recuperin la tranquil·litat amb el riure i la bona sintonia. Una bona dinàmica de grup és el millor remei", ha dit.

Mauricio Pochettino, a més, ha valorat els tres anys que compleix avui com a responsable de la banqueta catalana: "Em quedo amb moltes coses. Ara tenim una línia de treball i una filosofia molt ben implementada, encara que espero que el millor estigui per venir i no que ja hagi passat".

Homenatge a Dani Jarque

El preparador, finalment, ha reconegut que la inauguració demà de l'estàtua en honor al capità blanc-i-blau Daniel Jarque, mort el 8 d'agost del 2009, serà "especial, com sempre que el recordem, i estarem aquí una vegada més".

L'acte tindrà lloc demà a les 10.30 hores a l'accés 21 de l'estadi Cornellà-el Prat.

stats