Espanyol
Esports Futbol 25/11/2012

Pochettino: "Està justificat que l'afició critiqui la meva feina, però em veig capaç de seguir"

El tècnic argentí reconeix que la crispació social "fa patir l'equip" però no culpa l'entorn dels mals resultats. "El joc és correcte, però ens està faltant la quota de fortuna que no sabem trobar"

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino no vol tirar la tovallola. Tocat, trist pel 0-2 encaixat contra el Getafe, el tècnic de l'Espanyol assegura sentir-se "capaç de tirar-ho endavant", i reconeix que la crispació social està complicant la reacció de l'equip. "L'ambient fa patir l'equip. No hi ajuda. Però no podem dir que l'entorn estigui sent el culpable de la situació. Ho són els resultats. Ni tan sols el joc, que és correcte, però ens està faltant la quota de fortuna que no sabem trobar".

Per l'entrenador periquito, l'equip ha fet una mala primera meitat i una bona segona meitat. "A la primera meitat hem sortit molt nerviosos, molt tensos. Hem perdut pilotes en zones de construcció. Sabíem que el Getafe era un equip ràpid i ens podia fer mal si no finalitzàvem les jugades. Les seves primeres ocasions ens han acabat de posar nerviosos. Al segon temps els hem tancat al darrere però no hem tingut encert de cara a porteria. El seu 0-2 ja ha destapat la ira de tothom", ha valorat.

"Estem treballant al màxim del que podem", ha comentat Pochettino, per afegir que ell és "el màxim responsable dels resultats, que no estan sortint, però no puc apartar-me'n i marxar corrent". Al tècnic no el preocupen els crits de dimissió de l'afició i no es planteja abandonar. "La gent té tot el dret a manifestar-se. Veient com estem a la classificació, està justificat que l'afició critiqui la meva feina", s'ha limitat a dir.

Ha justificat el seu retard en sortir a la roda de premsa perquè les converses amb els directius (que es produeixen sempre després del partit) "s'allarguen ara que la situació no és del tot bona". "El context demana calmar-nos i per això parlem una mica més d'estona".

Mauricio Pochettino no ha volgut valorar "si falta o no qualitat en la plantilla" i s'ha limitat a analitzar que "costa molt sortir de les espirals negatives" com aquesta en què està immers l'equip. La recepta del tècnic argentí per sortir del pou és "treballar més que mai".

stats