Espanyol
Esports Futbol 10/03/2012

Pochettino: "Hem de ser un equip agressiu, dinàmic i disputar cada pilota"

El tècnic argentí elogia "la mobilitat per dins i el joc de bandes" del Rayo Vallecano i assegura que el seu equip reaccionarà bé després de la desfeta al Bernabéu

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions a San Mamés.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha mantingut avui que després de perdre davant el Reial Madrid la setmana passada, el seu equip ha de ser "agressiu, dinàmic i disputar cada pilota", amb vistes al partit de demà davant del Rayo Vallecano (12h).

El tècnic ha destacat l'aposta futbolística del rival: "És atrevit i valent, no es tanca en el seu camp. Tenen la línia defensiva avançada i intenta generar futbol a través de la seva mobilitat per dins i joc de bandes. Ataca, té profunditat i és tremendament actiu. Sorprèn el seu dinamisme".

El retorn del davanter Raúl Tamudo, excapità blanc-i-blau, a Cornellà-El Prat no inquieta al preparador. "És una de les amenaces del Rayo i viu del gol, té olfacte de cara a porteria. Ho hem de viure com un enfrontament amb qualsevol rival, ens hem de mesurar a un jugador amb capacitat per generar problemes", ha comentat.

D'altra banda, Pochettino ha valorat l'entrada a la llista del ghanès Paul Quaye, de 16 anys: "És un migcampista esquerrà amb molta fortalesa física, juga fàcil i tècnicament és bo. Fa un temps que s'està entrenant amb nosaltres i ja coneix la dinàmica. El seu comportament i rendiment ens dóna confiança".

stats