Espanyol
Esports Futbol 22/03/2012

Pochettino: "Hem merescut més però en aquest esport manen els gols i avui això només ens dóna un punt"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que l'equip ha tret poc premi de la seva visita al Benito Villamarín i celebra el gol de Pandiani, un "gran professional"

N.arroyo
1 min
Pochettino lamenta una acció dels seus jugadors

BarcelonaMauricio Pochettino ha reconegut que, malgrat aconseguir salvar un punt en el temps de descompte, l'empat aconseguit davant el Betis deixa una sensació agredolça en l'equip, perquè considera que, en el balanç global del partit, l'Espanyol ha fet mèrits per endur-se la victòria. "És possible que haguem merescut alguna cosa més. Però en aquest esport manen els gols i, avui, el Betis n'ha fet un i nosaltres un, també. I això només ens ha donat un punt".

Resignat, ha destacat la bona feina dels seus futbolistes i ha defensat les rotacions que ha fet en l'alineació. "Tothom ha de sentir-se útil", ha explicat. I, explicant els canvis a la segona meitat, ha tret importància al fet que Romaric hagi participat més quan ha actuat com a mitjapunta que com a migcentre en el doble pivot. "En el nostre joc és habitual que els jugadors puguin jugar a diferents alçades i en diferents posicions", ha resumit.

Pochettino ha destacat que el Betis, com s'esperava, li ha plantejat un partit "molt dinàmic i molt agressiu" però que l'equip "ha respost bé". "Hem controlat molt bé el joc i hem tingut mala sort en el seu gol", ha afegit.

Finalment, ha celebrat el gol de Pandiani, després de més de quatre mesos de lesió de l'uruguaià. "S'ho mereix, és un gran professional".

stats