Espanyol
Esports Futbol 26/11/2011

Pochettino: "Mereixem més del que hem aconseguit en els últims partits"

L'entrenador de l'Espanyol està satisfet amb la dinàmica de joc del seu equip i assegura que contra l'Osasuna aniran "a buscar la victòria"

Efe
1 min
Pochettino gesticula en el partit contra el Racing.

BarcelonaMauricio Pochettino s'ha mostrat molt satisfet per la dinàmica de joc del seu equip i ha assegurat que "mereix més" del que s'ha aconseguit en els últims partits i que diumenge contra l'Osasuna aniran "a buscar la victòria".

El tècnic no s'ha mostrat alarmat per les baixes a la davantera, ja que Sergio García i Walter Pandiani no s'han recuperat a temps. La parcel·la ofensiva és la més afectada per les lesions: "No estic preocupat, confio plenament en la joventut que tenim en atac i confiem en l'equip més enllà de la seva edat".

De tota manera, Pochettino ha reconegut que el partit contra l'Osasuna no serà fàcil. "Em preocupa el seu bloc i la seva filosofia de joc, és la seva gran força", ha comentat. L'entrenador argentí, a més, no vol pensar ara en el calendari, encara que ha confessat que aviat l'agenda espanyolista serà complicada, "i no tindrem treva".

La situació financera del club no és la més idònia i el tècnic s'ha mostrat resignat i comprensiu, davant la hipotètica possibilitat d'una venda al mercat d'hivern, com ja va passar la temporada passada: "Tothom sap la meva opinió però la conjuntura econòmica del club la comprenem tots".

stats