Espanyol
Esports Futbol 18/04/2012

Pochettino: "No he fet càlculs, però sé que depenem de nosaltres i això és molt bo"

El tècnic de l'Espanyol creu que "amb deu punts" podria ser suficient per jugar a Europa l'any que ve, assegura que no l'inquieten els rumors que el vinculen amb el València o el PSG, i celebra que l'afició torni a estar "amb un somriure"

Ara
1 min
Pochettino parla amb Verdú a Cornellà

Sant AdriàMauricio Pochettino creu que l'equip "ara té la possibilitat d'aprofitar l'oportunitat" d'entrar a Europa, aprofitant que la jornada passada va ser rodona, amb la victòria sobre el València i les ensopegades de rivals directes. "La victòria contra el València era important, per la manera com es va aconseguir i perquè ens ha tornat a situar a dalt en la lluita per entrar a Europa", ha apuntat. El tècnic argentí reconeix que no ha fet càlculs perquè no coneix el calendari dels rivals, però situa en deu punts una bona referència per acabar classificant-se.

En qualsevol cas, Pochettino insisteix que l'equip depèn d'ell mateix: "Si fem més punts que la resta, acabarem complint l'objectiu que tenim. I això és molt bo". I afegeix: "Hi ha molts equips que estem lluitant pels mateixos objectius. Ser regular serà important i la missió és sumar el màxim de punts possible. Qui sigui capaç de treure més bons resultats, sobretot en els duels directes, serà qui entri en les places".

"Mai he dubtat de la confiança de l'afició –apunta el tècnic–. La gent del carrer dóna suport al projecte. Ara potser somriuen més, però sempre he tingut clar que l'afició ens ajuda".

Sobre els rumors que el vinculen amb altres clubs, ha assegurat que no està cansat d'uns rumors que "ajuden a que tothom vegi que les coses s'estan fent bé a l'Espanyol" i que són un elogi a la feina de tot el cos tècnic. "Però tinc dos anys de contracte amb l'Espanyol i la meva il·lusió és seguir aquí i complir-los", ha sentenciat, deixant clar que la decisió no la prendrà en funció de si l'equip es classifica per jugar a Europa o no.

stats