Espanyol
Esports Futbol 08/09/2012

Pochettino: "Noto cert cansament i pessimisme. Però amb l'afició estem obligats a entendre'ns"

El tècnic de l'Espanyol entén la frustració del soci periquito després de tres derrotes en Lliga, però afirma que es "revertirà la situació" a mesura que els fitxatges, fitxats "més tard del que un entrenador vol", s'acoblin al grup

Efe
2 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol a la banqueta, al costat de Pochettino

PeraladaMauricio Pochettino ha mostrat la seva "preocupació com a soci i com a professional" per les tres derrotes que ha patit l'equip fins ara en la Lliga, encara que ha insistit que no té "cap dubte" que l'equiop revertirà aquesta situació.

El tècnic, durant la concentració de Peralada, ha insistit en "la confiança" que manté en el grup. "Només falta temps perquè el bloc tregui tot el que té. Quan alguns tinguin el nivell esportiu i físic de la resta no hi haurà cap problema", ha asseverat.

Pochettino ha apuntat a la tardana confecció de la plantilla com una de les claus: "Tot entrenador vol tancar el grup abans de començar la Lliga però ho hem fet diverses jornades després, això comporta dificultats. Les circumstàncies són les que són i l'apartat econòmic afecta. En això no podem influir".

El preparador, a més, s'ha mostrat comprensiu amb el malestar de l'afició. "Més que un desencant noto un cert cansament. Ara no hi ha res que pugui generar alguna cosa positiva. Crec que tothom s'ho mira amb força pessimisme però cal tenir sintonia amb l'afició, estem obligats a entendre'ns", ha comentat.

En aquest sentit, Pochettino s'ha referit a la visita d'una trentena d'aficionats de La Curva (el grup d'animació més actiu de Cornellà-El Prat) dimarts passat a l'entrenament com "el reflex del sentir que hi ha avui dia, van venir a mostrar-nos el seu estat anímic però també a dir-nos que estan amb nosaltres".

El tècnic ha apuntat que l'"alarmisme" no només es correspon a la parcel·la esportiva sinó que, ha dit, "toca a totes les estructures del club". Amb tot, ha detectat senyals de recuperació: "Em va agradar el grau de consciència del grup en l'amistós d'ahir. Hem de mostrar fortalesa i que el soci la capti".

stats