Espanyol
Esports Futbol 11/03/2012

Pochettino: "Mantinguem l'equilibri: ni quan guanyes has d'estar eufòric, ni quan perds, dramatitzar"

El tècnic de l'Espanyol ha felicitat els seus jugadors per la reacció i "per la intensitat" amb què han sortit a jugar davant el Rayo Vallecano i ha dit que, més que com s'ha guanyat, avui celebra el fet d'haver puntuat

N. Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino saluda José Ramón Sandoval

BarcelonaMauricio Pochettino havia demanat intensitat, agressivitat des del primer minut i els seus homes han respost. Satisfet, l'entrenador ha repassat en roda de premsa la victòria de l'Espanyol 5-1 davant el Rayo. De tota manera, no ha volgut elogiar en excés el partit ni personificar en cap jugador la victòria, malgrat felicitar Sergio García per "les quatre assistències", i s'ha limitat a dir que "són tres punts".

"Una victòria sempre és important, sobretot després d'una derrota com la que vam patir al Bernabéu. El que em fa sentir més orgullós avui és com ha aplaudit l'afició als jugadors", ha dit el tècnic.

Pochettino creu que aquestr triomf, sumat al debut de Paul Quaye, "reforça la filosofia de club, que aposta pel bon joc i gent de la casa".

L'entrenador de l'Espanyol creu que la clau del partit ha estat l'agressivitat dels seus homes: "Hem sigut intensos, hem agafat totes les segones jugades. Aquesta és la diferència respecte el dia del Madrid i és això el que més valoro dels meus jugadors".

stats