Espanyol
Esports Futbol 14/03/2012

Pochettino: "Estem acostumats a viure en una muntanya russa"

L'entrenador de l'Espanyol creu que és fonamental "mantenir l'equilbri emocional" en aquests moments i avisa que serà clau "recuperar la solidesa a Cornellà-El Prat" per poder complir els objectius

Efe
1 min
Pochettino, Sabella i Planes a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha reconegut que al vestidor blanc-i-blau estan acostumats a viure "en una muntanya russa" com s'ha demostrat amb la derrota consecutiva al Bernabéu (5-0) i el posterior triomf a casa contra el Rayo Vallecano (5-1).

El tècnic de l'Espanyol ha assegurat, en roda de premsa, que l'equip ha de mantenir la serenitat en aquests moments: "Hem recuperat la confiança en nosaltres mateixos però estar tranquils ara és important. Especialment per als més joves després de la forma en la qual es va guanyar. Cal mantenir l'equilibri emocional, això et fa créixer".

En aquest sentit, Pochettino ha destacat la competència en la plantilla. "Per una vegada podem dir que cal jugar-se el lloc en cada entrenament, demostrar que un vol ser a l'onze. Jo poso el que em dóna més garanties per guanyar un partit i és important tenir-los a tots en bones condicions", ha apuntat.

El calendari de l'últim tram de la temporada no inquieta l'entrenador blanc-i-blau: "És important recuperar la solidesa a Cornellà-El Prat però em nego a veure una projecció del que podria passar en el futur. Encarrilar dues victòries a casa ens faria créixer però no renunciarem a res, ni a casa ni fora".

Pochettino s'ha mostrat encantat amb la política del club d'aparcar les renovacions fins a final de Lliga. "Per a mi és molt important perquè ens dóna tranquil·litat i estabilitat. El club és massa fort i pesat com per estar pendent d'aspectes individuals. Només els socis són imprescindibles", ha dit.

stats