Futbol
Esports Futbol 04/03/2012

Pochettino: "És una nit per oblidar, hem tingut molts dubtes i ens ha faltat competir"

El tècnic de l'Espanyol, que ha acabat el partit esbufegant, desesperat, dins de la banqueta del Santiago Bernabéu, reconeix el fluix partit dels seus jugadors i diu que no han pogut fer res del que havien preparat durant tota la setmana

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino i Mourinho se saluden abans del partit

BarcelonaTrist, amb veu apagada, Mauricio Pochettino ha reconegut el mal partit de l'Espanyol al Bernabéu i ha donat les seves explicacions. "El resultat ens deixa tristos. Tindrem temps d'analitzar-lo. La realitat és que tota la teoria que havíem treballat durant la setmana no ha sortit. No hem fet mal al Madrid i, a un equip així, si no li poses problemes, malament. Hem fet el pitjor partit en el pitjor escenari. Hem regalat els dos primers gols i, a partir d'aquí, hem estat a les seves mans".

El tècnic argentí assegura que "l'equip no ha fet un bon partit" i que "aquesta derrota no s'explica". "Hem entrat al partit amb molts dubtes –ha analitzat–. Mai hem tingut clar com sortir jugant. El Reial Madrid ens ha generat molts problemes cada cop que ens ha atacat i a nosaltres ens ha costat fer el futbol que volíem fer. No hem mostrat solidesa en defensa i no hem sigut intensos ni contundents quan no teníem la pilota".

De tota manera, el tècnic argentí ha comentat que no creu que el plantejament hagi tingut la culpa en el resultat tan ampli.

Dolgut per la golejada, Pochettino ha enviat un missatge als seus jugadors: "Marxo frustrat i enfadat perquè la idea que hem transmès durant tota la setmana, una idea de creure'ns que podíem guanyar, no s'ha posat en pràctica. Ens ha faltat competir". De seguida ha matisat que no ha sigut una qüestió d'actitud, però sí de "no saber gestionar certes situacions".

Per últim, l'entrenador blanc-i-blau ha deixat clar que la plantilla s'aixecarà i se sobreposarà a aquesta dolorosa derrota. "Hem d'analitzar tota la informació que ens dóna aquest partit i pensar ja en el Rayo Vallecano. L'equip s'aixecarà".

stats