Espanyol
Esports Futbol 16/12/2011

Pochettino: "El partit contra l'Sporting serà el més intens i dur dels que hem jugat"

L'entrenador de l'Espanyol reconeix que el partit de dissabte al Molinón "serà el partit més intens i dur" dels que han jugat fins ara i que caldrà "igualar la seva intensitat"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

BarcelonaMauricio Pochettino ha reconegut que el partit de dissabte al Molinón "serà el partit més intens i dur" dels que han jugat fins ara. La recepta per al tècnic blanc-i-blau és "igualar la seva intensitat durant els 90 minuts". "Hem de ser-ne conscients, perquè seria molt important per nosaltres sumar els tres punts".

El tècnic de l'Espanyol també ha insistit en la pressió en atac: "Com més amunt recuperem la pilota més mal podrem fer, encara que hem d'estar preparats per a un partit complicat en un ambient hostil".

D'altra banda, el tècnic blanc-i-blau ha valorat la situació d'Álvaro Vázquez, suplent en l'últim partit de Lliga i titular en Copa del Rei. "Jo mai parlo de titulars o suplents. El veig bé, tranquil, amb il·lusió per tenir presència i agradar. Qualsevol pot disputar minuts", ha comentat.

Pochettino també ha analitzat el joc del migcampista argentí Juan Forlín, que ha protagonitzat diverses accions mereixedores de groga: "És el primer a reconèixer que ha de canviar diversos aspectes, i amb intel·ligència s'aniran corregint".

stats