Espanyol
Esports Futbol 09/04/2012

Pochettino: "Cada cop queden menys jornades i ens hem de començar a ubicar bé"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que sumar comença a ser decisiu, avisa del perill de trobar-se a Pamplona "un rival ferit" i considera que és "un privilegi" haver de jugar molts partits contra rivals directes

N.a.
2 min
Pochettino durant el partit contra la Reial Societat

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha reconegut aquest migdia en roda de premsa que a aquestes alçades de campionat, sumar o no sumar comença a ser decisiu. "El Reyno de Navarra és un camp difícil i l'Osasuna serà un rival que ve ferit per l'últim resultat. Guanyar allà seria molt important", ha dit l'entrenador argentí, que insisteix, però, en què res serà definitiu encara. "Passi el que passi, hem de mantenir l'equilibri. Està tot tan junt a la classificació que un bon resultat et fa pujar i un de dolent, et baixa molt. Cada cop queda menys i ens hem de començar a ubicar bé, està clar. Però fins a l'última jornada no es decidirà res".

Per al tècnic de l'Espanyol, és perillós que l'Osasuna caigués derrotat 6-0 perquè voldrà refer-se de seguida, però demana que l'equip se centri en ell mateix: "Haurem de fer un molt bon partit i sabem què ens trobarem. Dependrem del que siguem capaços de fer nosaltres, independentment de com estiguin ells".

Sobre l'estat físic de Cristian Álvarez, ha dit que fa dies que s'entrena perfectament i no avança si tornarà la titularitat al porter argentí o mantindrà sota pals a Kiko Casilla. "Encara ho haig de decidir", ha comentat.

"És cert que en els moments decisius no hem sabut guanyar i no hem acabat de donar el salt definitiu –ha confessat–. El de demà és un partit bonic i tant de bo puguem confirmar que estem en el bon camí".

El calendari ha reservat un final de Lliga molt intens per a l'Espanyol, que es veurà les cares amb la majoria d'equips amb qui està competint per les places europees. "Si volem aspirar a alguna cosa més hem de superar els nostres rivals directes. Per a mi, és un privilegi que ens hi haguem d'enfrontar encara".

stats