Espanyol
Esports Futbol 04/12/2011

Pochettino: "Hem vingut a un camp de Champions a ser protagonistes, i això diu molt de l'Espanyol"

El tècnic de l'Espanyol ha dit que l'equip "ha fet un partit extraordinari, excel·lent" i considera que el resultat és un càstig excessiu pel "partit valent" que han fet els blanc-i-blaus

N.a.
1 min
Pochettino dóna instruccions a Mestalla.

BarcelonaMauricio Pochettino ha sortit a la sala de premsa de Mestalla orgullós del partit que ha completat el seu equip, malgrat la derrota. "Els jugadors han fet un partit extraordinari, excel·lent i molt valent". Fins i tot s'ha vist com el tècnic aplaudia l'esforç dels seus homes al final del matx. "He aplaudit el futbol que han fet els meus jugadors. Hem vingut a un camp de Champions a ser protagonistes, i això diu molt dels meus futbolistes", ha dit.

L'entrenador de l'Espanyol considera que la derrota és un càstig excessiu si es tenen en compte els mèrits que ha fet el seu equip, i confessa que se'n va de València "amb la frustració d'haver de marxar de buit". De fet, creu que a l'equip "li està faltant fortuna per sumar alguns punts".

Quan se li ha preguntat per si el canvi de Rui Fonte per Galán ha sigut decisiu per aconseguir l'empat, l'argentí ha deixat clar que un entrenador "no fa canvis atrevits o no atrevits", i que només pensa a "ajudar l'equip amb les seves decisions". En la lluita "d'estrategues", Emery ha jugat millor l'última carta amb l'entrada de Soldado, que ha fet el gol decisiu.

Sobre l'àrbitre, clau en l'acció del penal i una jugada polèmica al final del partit, Pochettino no ha volgut dir res, com tampoc ha valorat l'estadística de faltes del València (24) respecte a les de l'Espanyol (6) i que ha acabat amb els xe amb sis grogues, per quatre dels periquitos.

stats