Espanyol
Esports Futbol 01/04/2012

Pochettino: "Hem sigut un puntet superiors al Vila-real però ens ha tornat a faltar el gol"

El tècnic de l'Espanyol lamenta la falta d'encert de cara al gol dels blanc-i-blaus, que considera que han fet mèrits "en el global dels 90 minuts" per endur-se més premi que l'empat a zero

N. Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino durant el partit al Madrigal

BarcelonaMauricio Pochettino considera que "en el global de 90 minuts l'Espanyol ha merescut més que l'empat" i, malgrat no poder-ho demostrar en el resultat, creu que l'equip "ha fet un bon partit i ha sigut un puntet superior al Vila-real".

La sensació de l'entrenador de l'Espanyol és que a l'equip "li ha faltat fortuna i encert de cara a porteria" i ha tornat a recordar que en el futbol, el secret és marcar gols i, si no es fan, no es pot guanyar.

"Si volem tenir aspiracions a coses importants, el proper cap de setmana contra la Reial Societat hem de sumar tres punts", ha afegit el tècnic argentí, que ha elogiat la proposta de joc desplegada al Madrigal.

Pochettino ha explicat la baixa de Coutinho. "S'ha llevat amb dècimes de febre i després de l'escalfament tampoc es trobava gaire bé. Ha sortit Weiss, que té característiques diferents, però el plantejament del partit tampoc ha variat perquè Coutinho no hi fos".

L'entrenador de l'Espanyol ha tornat a celebrar que jugadors com Cristian Gómez vagin acumulant minuts a Primera Divisió, tirant d'ironia sobre la baixa d'un home important en altres moments de la temporada com Javi Márquez. "Vosaltres sou els més indicats per analitzar si ha jugat bé o no".

stats