Espanyol
Esports Futbol 07/04/2012

Pochettino: "El tercer gol hagués fet més justícia"

L'entrenador de l'Espanyol creu que el 3-2 era el resultat que mereixia l'equip i ha explicat que els jugadors no han sortit "atents" al principi i que el 0-2 ha posat nerviós l'equip

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions durant el partit contra la Reial Societat

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino ha destacat els mèrits del seu equip davant la Reial Societat i ha afirmat que després de remuntar un 0-2 en contra "el tercer gol hagués fet més justícia" però l'Espanyol no ha pogut aconseguir-ho.

El tècnic ha reconegut que al principi del xoc l'equip es va descuidar i no va estar prou "atent a les vigilàncies" i li va "faltar gestionar la pilota en atac". "Els nervis del 0-2 no ens han deixat fer el nostre futbol –ha continuat– però l'1-2 al final de la primera part va fer que fóssim els amos absoluts del partit des de llavors".

Qüestionat pels possibles penals assenyalats sobre Verdú i Sergio García, Pochettino s'ha mostrat sorprès: "Són jugades que marquen l'esdevenir d'un partit i inexplicablement ens han anat en contra. El resultat podria haver estat diferent però aquest tipus de situacions no les podem controlar".

L'entrenador ha justificat la seva aposta ofensiva en donar entrada a Weiss per Baena. "Sabíem el rival que ens anàvem a trobar però vam encaixar els gols molt ràpid, no vam tenir fortuna. Tot el que planegem no va ser així i vam haver de canviar el guió. Vam perdre una mica l'equilibri però els jugadors s'han buidat", ha dit.

stats