Espanyol
Esports Futbol 10/09/2011

Pochettino: "Deixar Kameni fora és una decisió purament esportiva"

El tècnic de l'Espanyol ha justificat l'absència del porter camerunès de la convocatòria assegurant que disposa de "tres grans porters" i s'ha decantat per Cristian i Kiko Casilla

Efe
2 min
Carlos Kameni durant l'acte de presentació de la Danone Nations Cup.

Sant Adrià del BesósMauricio Pochettino ha justificat l'absència del Carlos Kameni de la convocatòria com "una decisió purament esportiva", ja que assegura que disposar de "tres grans porters" i s'ha decantat per Cristian i Kiko Casilla. El tècnic argentí, davant la insistència de les preguntes, ha explicat que l'africà està en condicions de jugar: "S'ha entrenat al mateix ritme que els seus companys".

La falta d'informació del Camerun a l'Espanyol després del seu partit anul·lat contra Mèxic el passat dia 6 no va deixar clara la data de tornada de Kameni i això ha pogut influir en la decisió del tècnic. El porter va tornar dimecres i va treballar dijous amb normalitat. La polèmica ha envoltat el futbolista des del final de la temporada passada i durant l'estiu.

Una victòria a casa per agafar moral

Pochettino espera liquidar demà el pessimisme de la grada. "Amb una victòria demà acabarem amb els fantasmes que van sorgir al final del mercat. Sempre els bons resultats donen confiança, reafirmen les teves idees i el teu treball. Et donen aquest punt de credibilitat que es necessita sempre i allunyen els dubtes".

El preparador veu l'equip motivat per sumar la primera victòria a casa seva. "L'equip ha de donar un pas endavant, hem de revertir aquesta situació. Al vestidor veig il·lusió i moltes ganes", ha subratllat l'entrenador. "Encara que el partit sigui un diumenge a les 22.00 hores, l'afició respondrà", ha apuntat.

Jugaran els nous?

Els últims tres fitxatges, Weiss, Pandiani i Romaric, estan en condicions de jugar. "S'han entrenat bé encara que de tota manera és difícil que puguin sortir d'inici. Potser Weiss és el que està més rodat però l'experiència de la resta pot ser fonamental tant al camp com fora", ha explicat.

El retorn de Bielsa

Pochettino, finalment, ha confessat que serà "especial" enfrontar-se a Marcelo Bielsa, el seu mestre, descobridor i ara entrenador de l'Athletic: "És una persona que m'ha marcat moltíssim tant a nivell esportiu com humà. Li tinc un gran afecte, és com si fos un pare per a mi".

stats