Espanyol
Esports Futbol 12/12/2011

Pochettino: "No teníem dubtes, però necessitàvem una victòria com aquesta"

El tècnic de l'Espanyol valora el treball dels seus homes i confessa que la plantilla "mereixia un triomf així" després de moltes setmanes de bon joc sense tenir la sort de cara

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino dóna indicacions a Rui Fonte en el partit contra l'Atlètic de Madrid.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino s'ha mostrat molt satisfet del resultat que avui el seu equip ha aconseguit contra l'Atlètic de Madrid i ha confessat que l'equip "necessitava aquest triomf". "Després d'una ratxa sense guanyar, l'equip mereixia un resultat així".

Però el tècnic argentí ha matisat que "l'equip no ha tingut dubtes mai" i que "no fa falta guanyar 4-2 per consolidar cap idea".

Sobre l'inici ferotge dels seus, amb dos gols en set minuts i un tercer al minut 18, Pochettino ha explicat que l'Espanyol "ha entrat ràpid en el partit i ha completat una primera meitat molt bona". "Estic satisfet pel resultat, pel joc de l'equip. Mereixien un triomf com aquest".

Per últim, ha negat que la suplència d'Álvaro respongui a cap intent de dosificar-lo de cara al partit de dimarts de Copa, sinó que era una decisió tècnica enfocada al rival d'avui. "No faig les alineacions pensant en l'endemà sinó que les faig pensant en el partit que toca".

stats