Espanyol
Esports Futbol 22/10/2011

Pochettino: "Més que pel resultat, marxo satisfet per com l'ha aconseguit l'equip"

El tècnic blanc-i-blau marxa de Santander "satisfet pel joc de l'equip" i recorda que els jugadors "estan molt contents" però que no hi ha eufòria al vestuari perquè la plantilla sap que "queda molt camí i cal seguir treballant"

N. Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino, en el partit contra el Madrid.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol ha deixat clar que està "molt satisfet", sobretot, pel joc que ha fet el seu equip contra el Racing de Santander. "Més que pel resultat, marxo content per com l'ha aconseguit l'equip. Seguim creient en el que fem, avui hem sabut portar-ho a la pràctica i estic molt content de l'esforç dels jugadors. La d'avui és una gran victòria".

Pochettino assegura que no hi ha eufòria a la plantilla després de dos triomfs consecutius, tot i que l'equip "està molt content i viu en un ambient d'alegria". "Hem de ser realistes i ser prudents. Hem guanyat dos partits fora de casa, però hem de tenir els peus a terra. Encara tenim moltes coses a millorar, el camí serà llarg i hem de seguir treballant com fins ara", ha assegurat.

El tècnic ha evitat personificar l'èxit de l'equip en la connexió entre Verdú i Sergio García, que avui ha estat clau en l'acció del gol. "És un plaer veure'ls a ells jugar, però sobretot veure jugar l'equip. La nostra aposta pel bon futbol és mèrit de tots, una feina col·lectiva".

stats