Espanyol
Esports Futbol 11/09/2012

Les proves mèdiques descarten complicacions en l'esquinç de turmell de Verdú

El migcampista seguirà entrenant-se al marge de l'equip i no està garantida la seva presència contra l'Athletic diumenge. Segueixen recuperant-se al seu ritme els altres lesionats: Sergio García, Baena i Colotto

Efe
1 min
Joan Verdú parla amb un dels preparadors físics a la Ciutat Esportiva

Sant Adrià del BesòsLes proves mèdiques a les quals es va sotmetre dilluns el migcampista de l'Espanyol Joan Verdú han descartat problemes de gravetat en la recaiguda de l'esquinç al turmell esquerre que arrossega des del partit davant el Llevant.

El futbolista, de tota manera, haurà de treballar al marge del grup durant les pròximes sessions. Els metges controlaran la seva evolució dia a dia. En principi no sembla un problema rellevant però la seva presència al pròxim partit contra l'Athletic de Bilbao, aquest diumenge, no està garantida.

La resta de lesionats evoluciona correctament. El davanter Sergio García ha treballat aquest dimarts al matí al gimnàs i aquesta tarda s'entrenarà al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. El migcampista Raúl Baena alterna el gimnàs i la platja, i el central italoargentí Diego Colotto ha fet treball individual.

D'altra banda, l'extrem portuguès Simao Sabrosa ja ha tornat del seu país i ha treballat aquest matí amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El futbolista no va entrenar-se dilluns amb permís del club a causa d'un problema personal.

stats