Esports Futbol 13/07/2011

Osvaldo: "Vull quedar-me i m'encantaria ser capità de l'Espanyol"

El davanter ha deixat clara la seva voluntat no només de quedar-se a l'Espanyol sinó d'ocupar la capitania que deixa vacant Iván De La Peña

Efe
1 min
Osvaldo.

BarcelonaEl jugador del RCD Espanyol Pablo Daniel Osvaldo ha comentat avui a la concentració de Peralada la seva voluntat de continuar en el conjunt català, malgrat la constant incertesa sobre el seu futur, i fins i tot ha afirmat la seva enorme il·lusió per portar el braçalet de capità de l'equip.

"Jo penso només en l'Espanyol. Es nota en el meu humor i en els entrenaments, sóc feliç aquí. El meu representant fa la seva feina, és normal, però jo només em centro a jugar i tinc contracte en vigor", ha apuntat.

"El meu agent és com un pare per a mi, es preocupa molt pel meu futur", ha afegit Osvaldo en declaracions als micròfons de Cope.

El davanter italoargentí ha reafirmat el seu compromís parlant de la capitania, vacant després de l'adéu d'Iván De la Peña: "M'encantaria ser capità de l'Espanyol, però això és una cosa que hem de decidir entre tots els companys. Em sento molt identificat amb l'equip i amb el projecte, per això em vull quedar aquí".

Osvaldo ha destacat, a més, la calor que rep de l'afició de Cornellà-El Prat des que va aterrar a Barcelona procedent del Bolonya italià. "L'afecte que em brinda la gent en aquest club no me l'han donat en cap altre lloc", ha insistit el jugador.

stats