ESPANYOL
Esports Futbol 28/11/2011

La plantilla de l'Espanyol fa autocrítica però calma les alarmes

Els jugadors blanc-i-blaus reconeixen que no van estar massa encertats en la primera part contra l'Osasuna i creuen que l'actitud amb la que s'han de quedar és amb la que van tenir en els segons 45 minuts

Efe
1 min

BarcelonaLa plantilla de l'Espanyol ha fet autocrítica després de la derrota davant l'Osasuna (1-2) a Cornellà-El Prat, sobretot pels errors de la primera part del partit, tot i que ha calmat les alarmes amb vista als propers compromisos dels blanc-i-blaus.

"No podem alarmar-nos per un només partit. En la segona meitat vam fer tot el possible per intentar empatar i emportar-nos almenys un punt però, encara que nosaltres vam posar el joc, la pena és que ens quedem sense res", ha apuntat el migcampista andalús Raúl Baena."No hi ha molt més a dir", ha afegit.

El central Raúl Rodríguez ha reconegut les enormes dificultats que els va plantejar l'Osasuna: "Van tancar espais i ens van pressionar molt amunt. És possible que sigui el partit en el qual ens costés més agafar el ritme però ara només hem de pensar a tornar a la línia anterior com més aviat millor".

Finalment, el migcampista Joan Verdú ha subratllat que la fórmula per al futur és "l'actitud que vam tenir a la segona part contra Osasuna, ha de ser el nostre referent". El català ha reconegut que els primers 45 minuts no van ser bons: "No ens van deixar entrar en joc, hem de corregir errors".

stats