Espanyol
Esports Futbol 23/05/2011

La plantilla de l'Espanyol farà vacances fins al 4 de juliol

El cos tècnic de l'Espanyol ha decidit donar vacances a la plantilla blanc-i-blava fins al pròxim 4 de juliol, quan tornarà a la feina a la Ciutat Esportiva

Efe
1 min
La plantilla periquita, en un moment de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesòsEl cos tècnic de l'Espanyol ha decidit donar vacances a la plantilla blanc-i-blava fins al pròxim 4 de juliol, quan tornarà a la feina a la Ciutat Esportiva després que tots els jugadors passin les habituals revisions mèdiques de la pretemporada.

Encara que el gruix de l'equip ja està gaudint del seu descans, alguns futbolistes lesionats segueixen exercitant-se en solitari a les instal·lacions periquites.

L'objectiu dels recuperadors físics i dels metges de l'Espanyol és que tots estiguin en condicions de començar la feina de pretemporada al màxim.

La previsió inicial del cos tècnic és que la primera setmana de treball tingui com a escenari la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, on es realitzaran proves físiques per calcular l'estat de forma del grup. Després, l'eix de la pretemporada es farà a la localitat de Peralada (Alt Empordà), on hi seran dues setmanes.

El club català treballa aquests dies per perfilar la resta de pretemporada, en què es preveuen diversos desplaçaments i partits per posar a to els jugadors i conjuntar l'equip.

El cos tècnic vol arribar a l'inici de Lliga, el cap de setmana del 20 d'agost, amb l'equip el més rodat possible.

stats