Espanyol
Esports Futbol 05/08/2011

La plantilla de l'Espanyol fa autocrítica després del 5-0 contra el Sevilla

El davanter Luis García ha assegurat que l'equip ha de "tenir present el que ha passat a Sevilla i intentar corregir-ho perquè no torni a passar en el futur"

Redacció
1 min
Raul Baena lluita amb el jugador del Sevilla 'Rodri'

BarcelonaLa plantilla de l'Espanyol s'ha mostrat autocrítica després del 5-0 que va encaixar ahir contra el Sevilla en el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta, al Sánchez Pizjuán, el cinquè assaig de la pretemporada pels futbolistes de l'entrenador Mauricio Pochettino, quan falten menys de tres setmanes per començar la Lliga.

"Hem de tenir present el que ha passat a Sevilla i intentar corregir-ho perquè no torni a passar en el futur. El ritme sempre és una cosa que costa d'agafar durant la pretemporada, però el que importa és arribar bé al principi de Lliga, i és el que farem", ha comentat el davanter Luis García.

Per al jugador asturià, com per a la resta del vestidor català, el marcador del Sánchez Pizjuán va ser "massa voluminós". El futbolista periquito ha recordat que durant la primera hora del partit, "el resultat era de 2-0, i el Sevilla no havia fet gran cosa per tenir aquest avantatge".

El davanter Sergio García ha destacat la falta de punteria com una de les claus de la derrota: "L'equip va jugar bé, però ens va faltar una mica de sort de cara a la porteria. Encara estem en pretemporada i tenim molt de temps per millorar". La plantilla té avui descans i demà ja s'entrenarà a la Ciutat Esportiva.

stats