Espanyol
Esports Futbol 04/02/2011

Pochettino: "Encara no puc valorar si classificar-nos per jugar a Europa serà una sorpresa o una decepció"

El tècnic de l'Espanyol ha deixat clar que els seus jugadors només pensen "a sumar els tres punts" a Almeria i que aquest és el camí per seguir sent a la zona alta

Redacció
2 min
Pochettino viu intensament els partits des de la banda.

Sant AdriàEl tècnic de l'Espanyol ha assegurat que els seus jugadors no pensen encara en el Madrid i que estan concentrats en el proper partit, que és contra l'Almeria. "No tenim el cap enlloc més que a Almeria. Només pensem en el proper partit i tenim tots els sentits posats en aquest partit, perquè és el més important. Volem sumar els tres punts. El partit contra el Madrid no ens interessa, encara. Fins ara no ens hem posat objectius a llarg termini", ha recordat.

Pochettino també ha volgut deixar clar que el fet que hagi guanyat en les seves dues visites al Juegos del Mediterráneo com a entrenador és anecdòtic i que "no serveix de res". L'Almeria plantejarà un partit "complicat i disputat" i serà "molt important tornar amb una victòria". Sobre el seu rival, el tècnic ha comentat que "tenen molta velocitat a dalt" i estan "amb urgència de sumar punts".

Preguntat per les opcions europees de l'equip, Pochettino ha tirat de prudència, recordant que l'equip no s'obsessiona amb la Champions i que només vol "sumar els tres punts". I ha afegit que "no serà fàcil repetir a la segona volta els 35 punts sumats a la primera", i que al futbol "s'ha d'anar amb molta cautela i treballar molt, perquè si no ho fas, és molt difícil aconseguir-ho". I ha reflexionat sobre la Lliga: "Hi ha dues posicions molt clares i després, avall, tot pot passar".

En aquest sentit, l'argentí ha reconegut que veu l'equip "molt fort mentalment, gaudint molt als entrenaments, creient en el que fan, competint molt bé" i que això permet a la plantilla somiar amb "la possibilitat de ser tercers". "Diumenge es va veure que l'Espanyol va ser capaç de jugar de tu a tu al Vila-real, que és un dels equips que millor futbol fa i hauríem pogut guanyar si haguéssim encertat en les nostres ocasions".

Finalment, el tècnic ha explicat que Osvaldo, lesionat i recuperant-se a l'Argentina, "s'estarà al seu país unes setmanes més del què s'havia previst" però que la seva evolució "està sent molt bona i és una gran notícia", i ha anunciat que a finals de mes podria tornar a Barcelona.

stats