ESPANYOL
Esports Futbol 15/09/2012

Pochettino: "És un partit fonamental i això s'ha de notar des de l'escalfament"

El tècnic blanc-i-blau diu que després de parlar i pensar molt amb els jugadors aquests dies, l'equip "està preparat" per enfrontar-se a l'Athletic (diumenge, 12 hores)

Efe
1 min
Tres partits perduts: massa aviat per a l'alarmisme

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat aquest dissabte que el matx davant l'Athletic Club d'aquest diumenge (12 hores) "és un partit fonamental i ha de notar-se des de l'escalfament i durant els 95 minuts que duri. L'equip està preparat per a això després de parlar i pensar molt aquests dies".

El tècnic, a més, està convençut del suport de l'afició: "La graderia sempre ha estat amb l'equip i sempre ho estarà. Són seguidors fidels i necessitem aquesta comunió i la seva energia".

L'Athletic, segons Pochettino, "és un rival perillós, que pressiona, molt vertical, intens, amb gran poder físic i que ens exigirà molt. És un dels millors equips de la Lliga". El tècnic ha destacat, a més, les individualitats del club basc: "Té jugadors que poden desbordar i hem d'estar alerta".

El tècnic blanc-i-blau, d'altra banda, ha valorat els problemes interns que ha viscut l'Athletic aquest estiu: "Molts equips voldrien tenir aquest tipus de problemes que et deixen 40 milions d'euros [la venda de Javi Martínez al Bayern de Munic alemany]. Però és un equip sòlid que es basa en el col·lectiu".

Sobre el davanter del conjunt basc Fernando Llorente, la seva principal referència, Mauricio Pochettino ha destacat la seva "corpulència" i la seva capacitat "per arrossegar els centrals". "En cas que no jugui, l'Athletic ho pot notar una mica més, però Bielsa té futbolistes de recanvi a la plantilla", ha comentat.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha explicat que el migcampista Joan Verdú "no té cap tipus de dificultat per jugar" i que el mitjapunta uruguaià Juan Albín "ha notat avui molèsties a la cama dreta i ha estat fent tractament, en principi sembla poc important però esperem a les proves".

stats